Ügyfélkapu belépés

DDoS védett VPS-ek, már 1.500 Ft/hó-tól!


Válaszd ki a számodra megfelelőt

VPS Hosting szolgáltatások

S

1.500 Ft/hónap
Megrendelés
Legkedveletbb

M

2.400 Ft/hónap
Megrendelés

L

4.100 Ft/hónap
Megrendelés
Processzor 1 db 2 db 4 db
INGYENES DDoS védelem
Memória 1024 MB 2048 MB 4096 MB
Merevlemez 30 GB 50 GB 80 GB
Internet kapcsolat 1 Gbit/s 1 Gbit/s 1 Gbit/s
Havi adatforgalom Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Fix IP cím 1 db 1 db 1 db
Ingyenes telepítés
Adminisztrációs felület
30 nap pénzvisszafizetési garancia

  Egyedi VPS szerver

Mire jó a VPS és mire ajánljuk?

A Virtual Private Server (Virtuális Saját Szerver) a saját fizikai szerver vásárlásának és üzemeltetésének kiváló alternatívája.
Sok szempontból előnyösebb, mint a Saját Szerver használata, ezért jóval több vállalkozásnak éri meg VPS-t használnia, mint amennyinek valóban saját (fizikai) szerverre van szüksége.


Mi a Virtuális Saját Szerver előnye?

Hasonlóan egy irodaházban történő irodabérléshez .
Mint ahogyan egy ilyen rendszerben használt ingatlan, a Virtuális Saját Szerver (VPS) esetében is megosztva használja egy szerver kapacitását több felhasználó anélkül, hogy egymást zavarnák vagy korlátoznák, egymás felhasználói élményét csökkentenék, illetve ennek elérése érdekében egymással egyeztetniük kellene.
Minden bérlő a saját bérleményén belül szinte korlátlan szabadsággal rendelkezik valamint élvezheti a közös terület előnyeit és gazdaságosságát.

A virtualizáció azt jelenti, – leegyszerűsítve – hogy egy nagy teljesítményű szervert úgy "parcelláz" fel a vgh.hu, hogy annak erőforrásai (RAM, CPU, háttértár) több kisebb egységben álljanak az előfizetők rendelkezésére.

Az ilyen csúcstechnológiával biztosított közös használat teszi lehetővé, hogy a költségek több felhasználó között legyenek megoszthatóak, a kihasználtság sokkal optimálisabb, így az egy felhasználóra jutó havidíj csak töredéke egy fizikai szerver havi költségének, míg a használati értéke a legtöbb esetben azonos.
VPS használatakor mindig fix költséggel tervezhet, nem kell pénzügyi tervében elkülönítenie fedezetet váratlan hibaelhárítási költségekre.

Támogatott operációs rendszerek